06 – 42270321
info@dewerkdrukspecialist.nl
facebook

Werkdrukcoaching

Heb jij nog plezier in je werk? Begin je fris aan je werk en ga je met een tevreden gevoel naar huis?
Of is je werk nooit af en loop je altijd achter de feiten aan? Stijgt je werkdruk met de dag? 

Wanneer je stress of werkdruk ervaart en het overzicht mist, verlies je vaak het plezier in je werk.
Ook kunnen je prestaties eronder lijden, bijvoorbeeld door een gebrek aan energie of
concentratie. 


Samen aan de slag

In zo’n geval kan een 1-op-1 werkdrukverlagingssessie uitkomst bieden. Samen brengen we jouw aandachtsgebieden in kaart en stellen we een plan van aanpak op. Dat plan van aanpak stemmen we zo nodig af met je leidinggevende. Vervolgens gaan we aan de slag met het vergroten van je inzicht in je eigen gedrag en kijken we hoe je je werk anders kunt indelen.

  • Je ontdekt hoe jij weer de touwtjes in handen neemt en ruimte creëert voor jezelf;
  • Hoe je je werkdruk aanzienlijk kan verlagen;
  • Wat er voor nodig is om het plezier in je werk te behouden of terug te vinden;
  • Hoe je met minder moeite meer gedaan kan krijgen.

Stok achter de deur
Ik geef je niet alleen inzichten en handvaten maar ga samen met je aan de slag. Daarmee zet ik je in beweging. Doordat we in de beginfase regelmatig contact met  elkaar hebben (live, via telefoon of e-mail), ben ik een goede stok achter de deur. Zo kunnen we je proces gemakkelijk bijsturen waar nodig. Het gevolg is dat we je werkdruk drastisch verlagen, je stress verminderen, je weer grip op je werk hebt en je werkresultaten verbeteren. En niet te vergeten, het plezier komt weer terug!

De werkdrukspecialist komt naar je toe
We werken in sessies van twee uur, bij voorkeur op jouw werkplek. In je natuurlijke omgeving kan ik namelijk het beste zien hoe jij functioneert en waar je pijnpunten of valkuilen liggen. In de meeste gevallen zullen we elkaar drie tot vijf keer ontmoeten, met tussentijds contact via telefoon of e-mail.

Woon je binnen een uur reisafstand van Vleuten, dan zijn de kosten € 200,00 per sessie. Dit is inclusief ons tussentijds contact per mail of telefoon. Omdat ik CRKBO geregistreerd ben, breng ik  geen btw in rekening. Wel vraag ik een kleine reiskostenvergoeding. Woon je wat verder weg, dan overleggen we even over de kosten.

Vrijblijvend advies?
Ben je benieuwd of ik je kan helpen bij jouw vraagstukken? Heb je nog niet helemaal helder wat je vraag nu eigenlijk is? Vraag je je af of je bij mij op de juiste plek bent en of het klikt?

Meld je dan aan voor een gratis belafspraak van 20 minuten. In die tijd brengen we jouw vragen helder in beeld en geef ik je minimaal drie waardevolle tips om direct mee aan de slag te gaan. Helemaal gratis.

Gratis adviesgesprek