06 – 42270321
info@dewerkdrukspecialist.nl
facebook

Gerda Smeele – verpleegkundige
Ik werd naar de werkdrukspecialist doorverwezen omdat ik door omstandigheden mijn werk en gezinsleven niet op orde kreeg en daar erg ongelukkig van wordt. Samen hebben we een plan gemaakt om overzicht te creëren en taken te verdelen. Marleen luistert als de beste en heeft het vermogen precies de vinger op de zere plek te leggen en je aan te sporen tot de juiste acties!

Charon van Buuren  – ZZP’er
De training ‘En ze werkten nog lang en gelukkig’ van Marleen Holtkamp geeft een compleet beeld van de dingen die je kunt doen om slimmer met je tijd om te gaan. Door middel van korte oefeningen geeft de training een helder inzicht in jouw eigen werkwijze en in zaken die voor jou en jouw werk het meest van belang zijn. Marleen heeft een prettige en professionele aanpak. De training heeft mij hele goede handvaten gegeven om meteen in de praktijk toe te passen en het levert me nu al tijdwinst op.

Andra Hellinga – teamleider
De stapels A-viertjes op mijn bureau waar ik nog wat mee zou moeten doen als ik daarvoor tijd zou hebben, de krabbels op papier om mezelf eraan te herinneren dat ik nog wat moet, zijn verdwenen. En nu, terugkijkend leverde juist dat veel onrust op. De stapels waren hoog, vooral ook, omdat ik niets mocht missen. En hierdoor raakte ik juist heel veel kwijt: Overzicht, rust, ruimte.

De training werkdrukverlaging  op maat was voor mij een complete verrassing. Ik verwachtte een aantal ‘trucs’ om sneller, beter, efficiënter e.e.a. te kunnen ordenen, maar voor mij was het vooral een BEWUSTWORDINGSPROCES hoe ík omga met de grote hoeveelheden informatie en werkopdrachten, met al het ‘moeten’ dat ik vooral mezelf opleg. Bijzonder vond ik, dat ik, door dit bewustwordingsproces, zelf op veel ideeën (‘trucs’) kwam om informatie beter te ordenen om het makkelijker te kunnen terugvinden en meer overzicht te krijgen. En dat werkt, voor mij het beste! Dank voor je support Marleen.

Anco van Moolenbroek – rector
Je werk goed kunnen organiseren is voor een docent van groot belang. De tools daarvoor krijgen wij aangereikt door de werkdrukspecialist. Samenwerken met hen is een genoegen. Niet alleen levert de werkdrukspecialist goed werk, maar nog belangrijker, ook meedenken met onze organisatie is voor hen vanzelfsprekend.

Daniëlle Stoop – docent voortgezet onderwijs
Begin 2017 kreeg ik burn-out klachten. Marleen van de Werkdrukspecialist heeft me gecoacht tijdens mijn burn-out en re-integratie. Ik heb dit als zeer positief ervaren. Naast tot steun en een luisterend oor te zijn liet Marleen me ook nadenken over mijn valkuilen, energievreters én energiegevers. Dit heeft me geholpen om inzicht te krijgen in welke taken wel en niet bij me passen. Ook heeft ze me handvatten gegeven om beter om te gaan met de werkdruk die ik in het onderwijs tegenkom. De burn-outcoaching van de Werkdrukspecialist heeft zeker bijgedragen aan mijn terugkeer naar de oude functie, die ik nu met veel meer plezier vervul.

Cor Taks – directeur
Aanvankelijk waren de sessies bedoeld om de stapels op mijn bureau en in de kasten weg te werken. Tevens om structuur aan te brengen in de opbergsystematiek. Tijdens de sessies werd er al direct  “opgeruimd” en “geordend”. Belangrijker waren uiteindelijk de gesprekken over taken, delegeren, verantwoordelijkheden en timemanagement. Je wordt geconfronteerd met een jarenlange, al dan niet goede, denk- en werkwijze die aangepast moet worden om het chronische tijdgebrek aan te pakken. De balans tussen werk en privé is weer naar normale proporties teruggebracht.

Tom Brandon – sportarts en opleider
De training ‘En ze werkten nog lang en gelukkig’ is de meest effectieve training die ik ooit gevolgd heb. En ik heb er heel veel gevolgd.

Bart Stans – kenniswerker
De training ‘En ze werkten nog lang en gelukkig’ leerde mij dat je niet totaal hulpeloos aan de kant hoeft te staan. Het gaf mij tools om op een rustige manier gedragsverandering.

Annemarie Rotteveel – leerkracht en teamleider
Van nature een super chaoot maar ook een perfectionist en ook nog eens onzeker. Veel dingen stelde ik uit omdat ik niet wist hoe ik dat moest doen, of hoe ik dat goed in moest plannen. Tot ik bij een workshop van Marleen belandde! Mijn ogen gingen open, ik herkende mijzelf hier in. Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en om begeleiding gevraagd. Marleen stemt echt haarfijn met je af wat je wilt en wat je nodig hebt. Heerlijk! Door Marleen ben ik nu veel rustiger in mijn hoofd, is mijn werkplek opgeruimder, mijn administratie eindelijk overzichtelijker en weet ik nu veel meer van het digitale netwerk. Maar vooral ben ik me meer bewust van mijzelf wat ik nodig heb om me goed te voelen en beter te kunnen presteren.

Gabrielle Nijhuis – ZZP’er
Ik heb de hulp van de werkdrukspecialist ingeroepen toen ik me op een dag realiseerde dat ik mijn administratie op verscheidene plekken bewaarde zonder dat ik er een helder systeem in had. Ik wilde vooral overzicht krijgen en een voor mij hanteerbare indeling. Ik voelde al snel dat ik op de vakkundigheid kon vertrouwen van Marleen Holtkamp en was erg happy met de positieve en heldere kijk op mijn situatie waardoor ik kon voelen dat het allemaal hanteerbaar zou zijn. Inmiddels is mijn administratie helemaal opnieuw geordend, heb ik veel kunnen opruimen (en wegdoen) en weet ik weer de weg in mijn eigen systeem.

Marcel  van Wonderen – fiscaal analist
Marleen is een kei om samen de dagelijkse gang van zaken onder de loep te nemen en stap voor stap een efficiënter patroon aan te leren. Inderdaad soms is het even doorbijten, of even au. Mijn werk, ik heb me er nog nooit zo op mijn plek gevoeld. Rust in werk, is rust in mijn hoofd; of andersom. Marleen, stelt vragen, prikkelt en doet af en toe een voorstel. Belangrijkste is dat IK het doe. Door het zelf te doen verandert mijn gedachtepatroon.  Door mijn gedachtepatroon verandert mijn doepatroon. En dit geeft ongelooflijk veel ruimte.

Henny Grams – verpleegkundige
De training van de werkdrukspecialist heeft mij veel nieuwe inzichten opgeleverd, maar ook daadwerkelijk veel veranderd in mijn praktijk. Er was een prettige afwisseling van theorie en praktijk, van kennis- en ervaringsleren. De uitleg was heel duidelijk en er was veel aandacht voor de cursisten. Door de individuele werkplekbezoeken na de training heb ik het geleerde ook daadwerkelijk in praktijk gebracht en zijn mijn aantekeningen en voornemens niet op de grote hoop belandt.