06 – 42270321
info@dewerkdrukspecialist.nl
facebook

Burn-outcoaching

Zit jij zelf in een burn-out of herken je de signalen van een dreigende burn-out? Heb je een werknemer met een burn-out?

Op dit moment zijn er in Nederland meer dan 1 miljoen mensen die burn-out klachten ervaren of andere werkgerelateerde psychische aandoeningen. Ongelooflijk veel, vind je niet?

Gezonde reactie op een ongezonde situatie
Een burn-out wordt in de meeste gevallen niet veroorzaakt door een medisch probleem of psychische stoornis (ook al kan je er wel echt ziek van worden). Het overkomt in principe juist psychisch en fysiek gezonde mensen, die langdurig te veel stress en te weinig rust ervaren, of voor wie de combinatie van werk en privé zaken te belastend is. Het is in feite een gezond reactie op een ongezonde situatie en/of een ineffectieve manier van denken.

Meer dan een miljoen mensen loopt jaarlijks het risico op een burn-out en andere werkgerelateerde psychische aandoeningen.

Tientallen vragen
Dat is fijn om te weten maar wat nu dan, hoor ik je denken. Het gonst in je hoofd van de vragen:

  • Aan welke verwachtingen moet ik voldoen? Die van mijzelf, mijn werkgever of de arbeidsdeskundige?
  • Welke plichten heb ik? En welke keuzes?
  • Bij wie kan ik mijn ei kwijt?
  • Hoe kan ik omgaan met de stress van de gesprekken met mijn werkgever, bedrijfsarts en anderen?
  • Wie kan mij onafhankelijk advies geven?
  • Hoe krijg ik weer meer energie?
  • Hoe kan ik op een goede manier herstellen van mijn burn-out?

Burn-outcoach
Als burn-outcoach sta ik naast je. Mijn doel is naar je te luisteren, met je mee te denken, oplossingen aan te reiken, je te begeleiden in je herstel en je uiteindelijk op een verantwoorde wijze terug te laten keren naar je huidige of desgewenst een nieuwe werksituatie. Daarbij kijken we ook, samen met jou en je werkgever naar wat er in je omgeving moet veranderen. Immers, bij een gesprongen waterleiding leer je iemand ook niet alleen hoe hij moet dweilen.

Ik kom naar je toe
Aan het begin van je burn-out ben je waarschijnlijk nog weinig belastbaar. Dat betekent dat onze sessies in het begin wat korter zullen zijn of dat we starten met een of meer belafspraken. Zodra jij er aan toe bent, kom ik naar je toe zodat jij niet hoeft te reizen. We kunnen afspreken bij je thuis, samen iets ondernemen, in de natuur of op een andere fijne plek. Ik kan met je meegaan naar de arbeidsdeskundige of een gesprek met je werkgever. Ik ben er voor jou, dus we kijken altijd naar wat jij nodig hebt.

De investering
Omdat burn-outcoaching je kansen op duurzaam herstel aanzienlijk vergroten, zijn veel werkgevers bereid om deze coaching voor jou te betalen. Als je het in deze fase van je burn-out lastig vindt om dit aan je werkgever voor te leggen, kan ik je daar bij helpen. 

Een burn-outcoaching traject bestaat in principe uit een intake, tien individuele gesprekken van een tot twee uur, twee gesprekken met je werkgever en een aantal belafspraken, aangepast aan jouw behoeften.

De kosten van dit traject zijn € 2950,-. Dit is inclusief reistijd*, e-mailcontacten en twee tussentijdse rapportages om je werkgever een update te geven over de voortgang van jouw herstelproces. In die rapportages komt uiteraard niets te staan wat jij privé wilt houden.

 *mits je binnen een uur reisafstand van Vleuten woont/werkt

Vrijblijvend advies?
Ben je benieuwd of ik je kan helpen bij jouw (dreigende burn-out)? Of die van een collega of medewerker? Twijfel je of je en bun-out hebt? Maak je je zorgen over mijn onafhankelijkheid ten opzichte van je werkgever en wil je daar meer over weten? Vraag je je af of je bij mij op de juiste plek bent en of het klikt?

Meld je dan aan voor een gratis belafspraak van 20 minuten. In die tijd geef ik zoveel mogelijk antwoord op jouw vragen en minimaal drie waardevolle tips om direct mee aan de slag te gaan. Helemaal gratis. En wil je meer, dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek