06 – 42270321
info@dewerkdrukspecialist.nl
facebook

De werkdrukspecialist
 

Na vijftien jaar werk- en studie ervaring in verschillende branches heb ik in 2008 besloten om een eigen bedrijf te starten op het gebied van werkdrukverlaging, timemanagement en burn-outcoaching.

In die vijftien jaar heb ik de studies Sociaal Pedagogische Hulpverlening en Maatschappelijk werk en dienstverlening gevolgd. Ik ben lange tijd werkzaam geweest in de hulpverlening als maatschappelijk werker, bewindvoerder en trainer, en heb ook jaren als secretaresse, projectcoördinator en projectleider gewerkt.

Ervaren coach
Door deze gevarieerde werkervaring heb ik veel kennis en ervaring opgedaan in het coachen en trainen van mensen en in het coördineren en structureren van administraties, processen en projecten. Die praktijkervaring heb ik aangevuld met de trainings- en coachingsopleidingen, zowel algemeen als gespecialiseerd in werkdrukverlaging en burn-outpreventie. In mijn werk kan ik heel concreet en direct mensen helpen bij problemen waar ze dagelijks (soms letterlijk) tegenaan lopen. Maar ook bij het confronteren met problemen die ze zelf nog niet (willen) zien.

Sinds 2010 ben ik ook veel in het onderwijs aan het werk. Dat heeft onder meer geleid tot het schrijven van twee boeken voor deze specifieke doelgroep. In 2013 verscheen mijn boek ‘Nooit meer nablijven’, speciaal gericht op timemanagement en werkdrukverlaging in het voortgezet onderwijs. In 2014 volgde ‘Timemanagement voor leerkrachten’,  een versie voor leerkrachten in het primair onderwijs. Inmiddels werk ik aan een nieuw boek dat juist weer voor een brede doelgroep toegankelijk is.

Overtuiging
Ieder mens kan zichzelf structuur aanleren, zijn werkdruk verlagen en evenwichtig omgaan met zijn energie, alleen hebben sommige mensen daarbij een steuntje in de rug nodig. Dat steuntje in de rug kan ik voor mensen zijn. Ik kan ze die inzichten geven die nodig zijn om orde in de chaos te brengen en die stok achter de deur om daadwerkelijk gedragsverandering in te zetten.

Nieuwsgierig wat ik voor je kan betekenen?
Neem gerust contact met me op via tel. 06-42270321 of e-mail  info@dewerkdrukspecialist.nl.

                                                          

CRKBO

De werkdrukspecialist is geregistreerd bij het CRKBO, het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. In dit register staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

Wij doen er dan ook alles aan om onze klanten kwaliteit te leveren en te voldoen aan hun verwachtingen. Jouw verwachtingen zijn terecht hoog. Ze zijn mogelijk gebaseerd op eerdere ervaringen met de werkdrukspecialist of misschien op onze goede naam. Je verwachtingen van een trainingstraject worden heel concreet beschreven wanneer wij een overeenkomst aangegaan. In de offerte beschrijven wij wat je van ons mag verwachten; dat hebben we dus beloofd. En er is ons alles aan gelegen je die beloofde kwaliteit te leveren.

Ons kwaliteitssysteem is niet alleen op borging gericht, maar vooral ook op verbetering. Wij willen onze organisatie en de dienstverlening aan u voortdurend verbeteren. Met vakbekwame en professionele trainers, leveren wij je diensten en producten volgens de specificaties die we met je zijn overeengekomen. Zo stellen wij zeker dat wij kwaliteit leveren, want je moet erop kunnen vertrouwen dat je krijgt wat wij beloven.

Omdat de werkdrukspecialist CRKBO geregistreerd is, zijn onze diensten vrijgesteld van btw.